Exposição

A Bao A Qu

Descobrim Bordils: exposició el 21 de juny de 2014

29 films, 700 fotografies, quinze espais expositius, més de 800 visitants.

'Descobrim Bordils', una gran celebració del present i el passat, la memòria i la història, els espais naturals i socials, els vincles intergeneracionals, la descoberta, la paraula, l’escolta, l’estima, l’escola, el cinema i la fotografia. A l'escola, Cal Banter, el safareig, les pomeres, Can Baldiret, El Ban, Can Cua, Camí del Ban al riu, el riu, Can Cames, els viveristes, l'alzina, camí de l'alzina al Refugi, Refugi dels Guatlleros i el Casal!!

Després de la intensa, emocionant i extraordinària jornada del dia 21 de juny, podeu veure a continuació algunes fotografies. Ben aviat, els 29 films on-line i una pel·lícula de la jornada!

...............................................................................................................................................

29 filmes, 700 fotografías, quince espacios expositivos, más de 800 visitantes.

'Descobrim Bordils', una gran celebración del presente y del pasado, la memoria y la historia, los espacios naturales y sociales, los vínculos intergeneracionales, el descubrimiento, la palabra, la escucha, la estima, la escuela, el cine y la fotografía. En la escuela, Cal Banter, el lavadero, los manzanos, Can Baldiret, El Ban, Can Cua, Camino del Ban al rio, Can Cames, los viveristas, la encina, el camino de la encina al Refugio, Refugio de los Guatlleros y el Casal!! 

Después de la intensa, emocionante y extraordinaria jornada del día 21 de junio, podéis ver a continuación algunas de la fotografías. Pronto, los 29 filmes on-line y una película de la jornada!

Subscribe to RSS - Exposição